sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

10 viikkoa täynnä - Ma 8.6.09

Oki täytti eilen 10 viikkoa.
Ei tunnu yhtään, että poika olisi ollut meillä jo 2 viikkoa! Näin se aika rientää, kun puuhastelee tuon kanssa. Voin sanoa, että tylsää ei ole ollut kertaakaan tässä viimeisen 14 vuorokauden aikana. Päinvastoin.

Eilen käytiin pyörähtämässä mökilläkin. Okilla oli taas paljon uutta ja ihmeellistä ihmeteltävää.
Sinnepäin mentäessä venematka ja pelastusliivit vähän jännittivät, mutta poistultaessa sitä voitiin jo nukkuakin veneessä.
Mökillä Oki oli aivan ihmeissään, kun sai olla vapaana ja sai kaivella ihan ilman, että tultiin komentelemaan. Saivat kyllä sammalmättäät kyytiä, kun Oki jahtasi kuvitteellisia (?) jyrsijöitä.
Eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.
Pentu ei olisi millään malttanut käydä nukkumaankaan. Ihmettelin, että miten se ei väsy millään: oli kuitenkin ollut jo kymmenestä asti hereillä ja otti vaivaiset tunnin torkut tuossa kolmen aikoihin.
Noh, kyllä Oki sitten illalla kotona nukkui näitä "univelkoja" pois.

Lauantaina Oki ja Pasi törmäsivät ulkoillessaan kahteen villakoiraan, Leoon ja Mörköön.
Oki sai taas yhden mukavan koirakokemuksen lisää, hyvältä näyttää. Kyllä tästä kunnon koira leivotaan.

Ollaan tässä parina päivänä käyty kyläilemässä tuossa naapurin Pasi-koiran luona. Koirat ovat saaneet leikkiä ja ihmiset ovat päässeet katselemaan leffoja.
Lauantaina Oki ja Pasi nukkuivat söpösti vierekkäin, mutta valitettavasti emme ehtineet ikuistaa tätä hellyyttävää hetkeä. Kun mies lähti hakemaan kameraa, joka tietty oli keittiön suunnassa, koirat pomppasivat ylös kuin raketit.
Tänään ollaan menossa taas katsomaan elokuvaa sinne, jos nyt saisi ikuistettua tuon tilanteen ihan kuvaksi asti.

0 kommenttia: