sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Paljon asiaa - Ke 15.12.09

En ole pitkään aikaan muistanut/ehtinyt päivitellä blogia, joten nyt tuleekin kerralla enemmän asiaa.

* * *

Käytiin tuossa 5.12. LAU:n järjestämässä mätsärissä. Meni paljon paremmin kuin edellisellä kerralla, nyt Oki näytti hampaat nätisti ja koira osoitti, että kyllä sieltä pomppimisen seasta löytyy myös sitä kaunista ravia!

Tuloksena tuolta lauantailta: pun - ei sijoitusta.

Seuraavan kerran olisi mätsäri sitten 5.1.2010.

* * *

Oki on myös koirapuistoillut jonkin verran tässä viime aikoina ja on tykännyt kovasti. Vinttikoirien kanssa juoksentelu oli Okin mielestä harvinaisen hauskaa!
Nyt pidetään pientä taukoilua puistossa käymisestä kovien pakkasten vuoksi.

* * *

Ja pakkasista puheenollen: poitsun korvalehdet eivät ole kylmästä tykänneet vaan kertaalleen aukesivat ihan verille asti. Aluksi ihmeteltiin, että tuleeko herran päästä verta, mutta korvalehtihän se oli ravistellessa hakannut päälakea.
Nyt sitten on hoidettu korvia bepanthenilla ja basibactilla sekä tehty vanhasta säärystimestä ja kuminauhaviritelmästä pinsiölle pipo. Oki ei kyllä tykkää piposta pätkääkään, mutta eipähän voi enää ravistaa korvia pihalla.
Kyllä korvalehdet ovat jo alkaneet näyttää paremmilta vaikka "pipohoitoa" koira ei ole saanut kuin vasta muutaman päivän.

* * *

Okilla alkaa olla myös pientä murkkuilua havaittavissa. Korvat eivät aina oikein vastaanota käskyjä!
Eritoten luoksetulo on tässä ihan muutaman viikon sisään kärsinyt ja paljon.
Onneksi tammikuun alussa TOKO-koulutukset jatkuvat, jos silloin saisi pojan taas vähän kuuntelemaan paremmin, että mitä mammalla on sanottavaa.

* * *

Tänään käytiin kasvattajan luona kyläilemässä. Oli mukava reissu.
Reilu tunti käveltiin ulkosallakin ja tuolloin (takitonta!) Okia ei kyllä -18 asteen pakkanen tuntunut haittaavan pätkän vertaa. Tosin eräällä doggineitosella ja kolmella pinsiönartulla oli tämän seikan kanssa varmasti jotain tekemistä!
Juno-doggiin Oiskis kyllä rakastui korviaan myöten ja piti kokoajan kulkea perässä ja hieman pullistella siinä sivussa. Oki tykkää näemmä hieman isommista naisista!

Kun oli kotiinlähdön aika, tämä meidän pinseri ei olisi millään tahtonut tulla autoon.
No harmittaahan se, kun ei saa ottaa tyttöystävää mukaan!

* * *

ps. vieläkin odotellaan Kennelliitolta omistustodistusta.. Kasvattaja on paperit lähettänyt jo kesäkuussa.
noh, pitää soitella (taas kerran) tuossa tammikuussa asiasta Kennelliittoon.

0 kommenttia: