sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kuulumisia - Su 07.02.10

Tänään käytiin taas tokoilemassa. Okin tokoilu tuntuu sujuvan melko vaihtelevalla menestyksellä: viime kerta oli melkoinen katastrofi kun taas tänään meni todella hyvin!
Treenipäiväkirjassa tuosta on höpinää enemmän.

Käytiin eilen pitkästä aikaa koirapuistoilemassa ja Oki tykkäsi kovasti.
Erityisesti whippet-kultainennoutaja narttu oli meidän pojan mielestä mukavaa seuraa. Vaikka välillä "tyttöhajut" meinasivatkin nousta päähän - onneksi vastapuoli oli täpäkkä typy, joka kyllä ilmoitti, ettei poitsun tarvitse vapauttaa sisäistä casanovaansa.
Meidän herra juoksenteli jopa lumihangessa muiden koiruuksien perässä! Normilenkeillähän tätä ei meinaa saada lumihankeen millään. Tänään treeneihin mennessä poika ei olisi tahtonut tulla autosta ulos, koska olisi joutunut hyppäämään noin viiden sentin "kinokseen". Melkoinen diivailija tämä meidän pinsiöpoika.

Okin korvat ovat muuten jo paranemaan päin (oikea korva on lähes parantunut ja oikeankin korvan ruvet ovat pienentyneet huomattavasti)!
Eilen annettiin olla puistossa ilman pipoa ja eivät nuo auenneet uudelleen vaikka noin tunnin ajan siellä hilluttiinkin.
Lenkeillä koira kuitenkin vielä joutuu pipoa pitämään.. Kunhan ruvet häviävät kokonaan niin katsotaan sitten tilannetta uudelleen...
Pitää nyt vain toivoa, että ei tulisi enää hirveitä paukkupakkasia!

Omistaja täällä keräilee rohkeutta, jotta saa ilmottauduttua sinne Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyyn. Hieman jännittää, kun olisi ensimmäinen oikea näyttely Okin kanssa ja tuomari näyttäisi olevan ruotsalainen..
Noh, enköhän minä onnistu ja laitan ilmot menemään tuossa ensi viikon aikana..

0 kommenttia: