sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pe 5.6.09

Oki on viimepäivinä huutanut erityisen paljon ja sydäntäsärkevästi ulkoilureissuilla. Kukapa sitä haluaisikaan olla ulkona kylmässä ja märässä, kun olisi tarjolla myös kuiva ja lämmin asunto.

Ollaan parina viimepäivänä käyty iltakävelyllä Pasin kanssa. Oki on ollut noilla reissuilla melko hiljainen, jospa tuo oppisi Pasilta, että huutaminen ei auta mitään ja lenkkikin sujuu mukavammin, kun voi keskittyä kaikkiin mielenkiintoisiin hajuihin itkemisen sijasta.

Toinen kehitämisenkohde on ehdottomasti käsien/jalkojen/naaman tms. pureskelu. Tuppaa väsyneenä tekemään tuota. Kokeiltiin tänään sitä, että kun alkaa meno olla liian väsynyttä, laitettiin aitaukseen. Hetken aikaa riehui siellä itsekseen ja sitten simahti. Jos tuolla vaikka saisi opetettua penskaa hieman tavoille.

Oki on oppinu taas uusia hienoja temppuja/taitoja: nyt poitsu osaa mennä maahan (ja ilman käsiohjausta!) sekä antaa tassua.
Mitähän keksisi seuraavaksi..

Eilen Oki näki ensikertaa miehen äidin kissat. Oli jännitystä vähän puolin ja toisin, mutta hyvin meni.
Vanhempi kissa oli lähinnä välinpitämätön, mutta nuorempaa koira kiinnosti jonkin verran. Muutaman kerran haistelivat toisiaan. Pitänee käydä ensiviikolla uudelleen.

Tänään Oki oli ihan innosta pinkeänä, kun törmättiin kääpiöpinseriin ulkoillessa. Oki ei olisi millään halunnut lähteä kotiin vaan lähteä uuden kaverin mukaan.

0 kommenttia: