sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Äänekäs yö ja hiljainen päivä - Su 30.08.09

Oki on nyt aivan veto pois. Nukkui tänään lähes kahteentoista asti!

Eilen käytiin kahdesti koirapuistossa. Kummallakaan kerralla siellä ei meidän lisäksemme muita ollut.
Ensimmäisellä kertaa oltiin vain n. kymmenisen minuuttia aamulenkin päätteeksi. Poitsu lähinnä haisteli ja kaiveli paikkoja.
Toisella kertaa oltiinkin sitten puolisen tuntia ja silloin penska innostui hieman riekkumaankin. Leikittiin vähän piilostakin ja koira ymmärsi leikin heti ja tykkäsi kovasti. Voi sitä reimun määrää, kun piiloon mennyt löytyi!

Yöllä Oki laittoi taas konsertin pystyyn. Ihmettelin, että miten se nyt ei hiljene ja kävin eteisessä. Syy selvisi nopeasti: naapuri kiroili käytävässä ja hakkasi oveaan, ilmeisesti avaimet olivat jääneet kotiin.
Noh, Oki oli ilmeisesti tyytyväinen, kun mamma kävi katsomassa ja tarkistamassa tilanteen, koska tämän jälkeen poika nukkui tyytyväisenä sängyssään aamuun (vai pitäisikö sanoa päivään) asti.
Näin jännittävän yön jälkeen Oki onkin sitten vietellyt hiljaiseloa tänään. Uni on maistunut.

Lisätäänpä vielä:

Eli taas tuli vähän mittailtua poikaa.. Taas äärimmäisen epätarkka mittaustulos: 45-46cm(...?) ja kiloja oli perjantaina eläinlääkärissä 13,15.
Millähän tuo kannattaisi mitata, että saisi tarkempaa mittaa korkeudesta? Suorakulmalla/kulmamitalla (vai miksi sitä nyt sanotaan..)?
Ja minkäkokoisia ihmisten pinserit ovat olleet siinä 4-5kk vanhoina?

0 kommenttia: