sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

To 23.7.09

On ollut taas sellaista vilskettä, että ei ole oikein ehtinyt koneelle istahtaa. Jos nyt vaikka saisi naputeltua kuulumiset tänne. Tosin ei sitä enää muista mitä kaikkea sitä oikein pitäisi kirjustaa.

Tosiaan maanantaista keskiviikkoon oltiin mökillä naapureiden ja näiden kääpiösnautseri Pasin kanssa.
Koirat olivat niin onnellisia, kun pääsivät juoksemaan niin lujaa kuin sielu sieti.
Ensimmäisenä päivänä Pasi oli Okia selvästi ketterämpi ja Oki muutaman kerran törmäili puihin ja keinuun, kun ei hömppänä ymmärtänyt katsoa mihin oli menossa. Mutta kyllä se Okin liikkuvuus taas parani huomattavasti tuon reissun aikana!

Molemmat koirat olivat ihan rättipoikkipuhki tuon muutaman päivän temuamisen jälkeen. Tiistaina käytiin kävelemässä metsässäkin reilu tunnin ajan ja kaikki riekkumiset tuohon päälle, niin ei ihmekään että väsyttää.

Pian Oki pääseekin jo koirapuistoon juoksentelemaan, maanantaina olisi seuraava rokotusaika. Tätä ollaankin odotettu lähes pennun kotiutumisesta asti!
Ja rokotusten kuntoon saaminen tarkoittaa koirapuistoilun alkamisen lisäksi sitä, että Oki-poika pääsee (vai joutuu?) pentutokoon. Katselin, että kurssien kesälomat loppuvat elokuun alussa, joten sinne siis silloin.

0 kommenttia: