sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Ke 15.7.09

Tässä on ollut taas sellaista hässäkkää, että ei ole blogia ehtinyt kirjoitella ja nyt on taas puolet unohtunut siitä mitä piti kirjoittaa.

Oki on kasvanut jo melkoiseksi roikaleeksi, toivottavasti tuo kasvu loppuu jossain vaiheessa ja koira pysyy "korkeusrajojen" sisällä.
Harjoiteltiin taas vähän mittaamista tuossa toissapäivänä ja korkeutta on pojalla nyt n. 39,5cm ja painoa muutama satagrammaa vajaat kymmenen kiloa.. Miten se on kasvanut jo noin isoksi, vastahan se oli sellainen pikkupallero..!?

Toissapäivänä Oki pääsi painimaan Tara-nartun kanssa iltalenkillä. Molemmat olivat niin innoissaan ja Oki sai vedettyä muutamat juoksuhepulit ja Tarasta loppui virta ennen Okia.

Alle kaksi viikkoa, niin Oki-poika pääsee koirapuistoon juoksemaan. Ei me päiviä lasketa tai mitään tai muutenkaan juuri odoteta tuota, eihän...

...........

Nyt sain aikaiseksi muokata noita kuvia, mitä otettiin siellä vanhemmillani ollessa, joten tuuppaanpa nekin nyt tänne:


Oki ja Pete vauhdissa

Urhosta ja Okista ei tällä kertaa saatu sellaista kuvaa, jossa molemmat olisivat olleet tarpeeksi pitkää paikoillaan ( = emännän tai isännän pitää ilmeisesti ostaa uusi kuvausväline vauhtikuvia varten), joten tässä nyt kuva pelkästä Urhosta

Kerrankin saatiin kaikki kolme samaan kuvaan

Tällainenkin mahtiotos tuli räpsäistyä

Sitten alkoikin jo pientä väsyttää


0 kommenttia: