sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

To 08.10.09

Tavan jekkumaakari tämä meidän pinsiö:
Tuossa n. viikko sitten vanhempani tulivat käymään meillä ja toivat tullessaan puolikkaan kuivakakun kahvin kanssa syötäväksi.
Noh, oltiin siinä olohuoneessa ja alettiin ihmetellä, että onpa hiljaista. Ja hiljaisuus + Oki tietää harvoin mitään hyvää! Ja siellähän se koira oli keittiössä ja kovaa vauhtia veti kakkua napaansa.
Oli hieman pullea tämä poitsu tuonsortin ruokailun jälkeen.

Uskallettiin vihdoinkin laittaa matot lattioille. Saa nähdä mitä kivaa Oki keksii niille tehdä. Toistaiseksi poika on vain varovasti kävellyt niitä pitkin. Sikäli hassua, ei tuo kyläpaikoissa ole koskaan mattoja mitenkään erityisemmin varonut.

Oki on nyt n. parin viikon ajan tehnyt niin, että nukkuu noin puolet yöstä sohvalla ja puolet yöstä makuuhuoneessa omassa sängyssään. Tiedä sitten mistä tuokin johtuu. Olisikohan kylmä/kuuma?

Eilen käytiin Auli-kasvattajan luona ja Oki oli reissun jälkeen niin puhki!
Saatiin nyt koira mitattua ihan "oikeasti" eikä mitään äärimmäisen epätarkkoja kotimittauksia seinää apuna käyttäen. Ja melkoinen ronttihan tuo meidän poika on, säkää löytyy 50cm!
Oki pääsi leikkimään Aulin Kisu-pinserin kanssa ja ai että tuo meidän poika oli onnellinen. Kisu olikin ensimmäinen pinseri, jonka Oki on meillä ollessa nähnyt!
Harmi, että ulkona oli kökkö sää ja pinsiöt eivät siellä oikein viihtyneet, joutuivat sitten peuhaamaan sisällä.
Pitää vielä mennä käymään tuolla ennen joulua paremmalla säällä, niin käytäisiin vähän kävelemässä ja saisivat peuhata enempi.

0 kommenttia: