sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen mätsäri - Su 06.09.09

Käytiin tänään Okin kanssa ihkaensimmäistä kertaa mätsärissä.
Aamulenkillä kuultiin, että täälläpäin mätsäri järjestetään puolen päivän aikoihin ja päätetiin sitten lähteä vähän kokeilemaan. Saatiin Pasi-koira kaveriksi vaikka lyhyt varoitusaika olikin.
Seisomisharjoitukset ovat jääneet kyllä aivan liian vähälle ja seuraaminenkaan/nätisti kävely ei ollut tänään Okin vahvimpia puolia.
Okilla on myös mörköilyikä puskemassa päälle ja tuomarin takki tuntui olevan hieman pelottava, mutta selvittiin kunnialla kaikesta huolimatta.
Oki sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut. Silti olen erittäin tyytyväinen koiraan, vettä satoi ja koira hieman paleli, mutta käyttäytyi silti paremmin kuin oletin!
Eli nyt kyttäillään seuraavaa mätsäriä ja harjoitellaan ahkerasti kehäkäyttäytymistä.

Meistä on tullut myös melko ahkeria puistoilijoita. Lähes joka päivä on pyörähdetty koirapuistossa hieman leikkimässä.
Alkuviikosta Pasin ja Okin kaverina puistossa oli nelikuinen cockerspanieli tyttönen, joka kyllä kovasti yritti pysyä poikien vauhdissa mukana, mutta aina ei ihan onnistunut. Kaikilla koirilla oli kuitenkin hauskaa ja Oki oli aivan rättipoikkipuhkiväsynyt loppupäivän ajan.
Eilen Okin seurana puistossa oli 3-vuotias snautseri narttu, joka ei ollut aivan yhtä innostunut juoksemisesta kuin Oki, mutta eipä tuo meidän penskaa haitannut.
Huomenna olisi tarkoitus lähteä x-rotuisen Taran kanssa puistoon. Vihdoinkin, johan tätä on odotettu.

Nyt aurinkokin jo kurkkailee tuolta pilvien välistä, joten nyt lähdetään ulkoilemaan tuon Pasin kanssa ja eiköhän pyörähdetä puistossakin.

0 kommenttia: