sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Mökkeilyä - La 31.10.09

Päästiin vielä viimeistä kertaa tänä syksynä mökkeilemään.
Oltiin mökillä tiistaista perjantaihin ja Oki sai aimo annoksen liikuntaa ja muita aktiviteetteja tuon aikana.
Oki sai olla lähes koko ajan irti, iltaisin/hämärän tullessa pidettiin poitsu flexissä pihalla. Ei olisi ollut kiva, jos tuo olisi iltapissatuksella karannut.

Käytiin keskiviikkona ja torstaina kävelemässä pidempi lenkki maastossa. Itse tuli käveltyä varmaan noin viitisen kilometriä, mutta Oki juoksenteli varmasti vähintään tuplasti tuon verran!

Hieman harjoiteltiin tokoakin tuolla. Luoksetuloa pystyi nyt harjoittelemaan kunnolla. Ei tarvinnut pelätä autoja taikka muita koiria tms. Koko saaressa ei ollut meidän lisäksi ketään muita.
Luoksetulon lisäksi harjoiteltiin sivulle tuloa, maahan menoa, istumista, seuraamista yms.

Oki sai ajaa elämänsä ensimmäiset nakkijäljetkin! Ensimmäinen oli hieman lyhyempi (n. 3m) ja toinen hieman pidempi (n. 5m). Poika ajoi jäljen niin vauhdikkaasti, että osa nakeista jäi matkan varrelle!

Hausta emäntä ei sen kummemmin (ainakaan vielä) mitään ymmärrä, mutta kai meidän piilosleikit haun alkeita tavallaan ovat?
Toinen meni n. 50m päähän piiloon ja Oki tuli etsimään. Hienosti löysi jokaisella kerralla. Viimeisillä kerroilla koira ei koettanut tulla ilmavainulla vaan nätisti tuli nenä maassa samaa reittiä mistä piiloutuja oli juossut.

Vaikka kotiuduttiinkin eilen päivällä, niin Oki on edelleen aivan rättipuhkipoikki tuosta möksäreissusta. Ei tee juuri muuta kuin nukkuu.

Nyt tulevalla viikolla pitää taas reenailla ahkerasti näyttelykäytöstä: 8.1., eli ensi viikon sunnuntaina, ollaan menossa pyörähtämäänn mätsärissä. Saa nähdä miten tällä kertaa käy!

0 kommenttia: