sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Paremmalta näyttää - Pe 28.08.09

Käväistiin tänään eläinlääkärillä ihan "varmuuden vuoksi" ja ell. oli sitä mieltä, että Oki on parantunut oikein hienosti ja voi jatkaa nyt normaalia koiranelämää.
Niskaan Okille on noussut jonkinlainen patti, mutta se voi olla seuraus tulehduskipulääkepistoksesta. Tuota pattia pitää seurailla. Jos se kasvaa, silloin pitää ottaa uudelleen yhteyttä. Ja jos patti on ja pysyy niskassa vielä 1-vuotisrokotusten aikaan, silloin sitä tutkaillaan hieman tarkemmin.

Eli tämä tarkoittaa sitä, että tiistaina me lähdetään Okin kanssa katsastamaan pentutokon tunnelmat. Säävarauksella tosin. Kenttä on ulkona ja jos sataa vettä, Oki ei kyllä tee mitään muuta kuin itkee, kun ei tuolla vielä sadetakkia/asua ole.

Ostettiin tuossa viikolla Okille valjaatkin. Ajateltiin, että ei paina niin pahasti kurkkua, kun tuo ei ihan täydellisesti hihnassa vielä (ollaan toiveikkata tämän suhteen) käyttäydy.
Tuntuu, että koira tykkää valjaista enemmän kuin pannasta. Ja sisälläkin voi nyt olla aina ihan "ilman mitään", valjaat on sen verran helppo pukea/riisua.

Tehtiin lettuja tuossa muutama päivä sitten. Tehtiin myös Okille pikkulettu, jonka herra sai syödä ruokakupistaan omalla "ruokapaikallaan".
Koiruus oli ilmeisesti hieman pettynyt pieneen annoskokoon, kun tuli lautasen tyhjennettyään tekemään lätäkön keskelle olohuoneen lattiaa..
Vaikea uskoa, että tämä olisi ollut silkka vahinko, koska Oki on kuitenkin jo pidemmän aikaa tajunnut sisäsiisteyden idean.

*muokslisäys* Melkein unohdin mainita: Okin hampaat ovat hyvää vauhtia vaihtumassa. Nyt jo alakulmurit heiluvat siihen malliin, että putoavat pois varmaankin seuraavan viikon aikana. Yläkulmurit taas eivät liiku milliäkään. Noh, eivätköhän nekin (toivottavasti) poistu ihan nätisti itsekseen.

0 kommenttia: