sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pe 29.5.09

Tänään Oki herätti vasta kuudelta ulos ensimmäistä kertaa, mutta sitten tuo ei enää suostunut menemään takaisin nukkumaan. Pikkutorkut otettiin tuossa sohvalla ennen aamusapuskaa.
Eilenhän heräiltiin siinä viiden aikoihin, mutta ulkoilun jälkeen käytiin vielä takaisin unille.
Nyt pentu on alkanut hieman rauhoittua, oli niin täynnä virtaa että leikki ainakin tunnin ja "tappoi" kaikki lelunsa moneen moneen kertaan.

Nyt tuo ulkona piipittäminen on hieman vähentynyt. Paikat alkavat ilmeisesti tulla tutuiksi.
Pentu ei myöskään piippaa kovin paljoa, mikäli olemme miehen kanssa molemmat mukana.

Eilen Okin masu oli vähän sekaisin, mutta toimii taas kuten pitää. Ehkä Pirkan Asidofilus-Bifidus Maustamaton jogurtti auttoi.

Eilen käytiin myös vähän autoilemassa. Miehen äiti oli mukana ja jäi koiran kanssa autoon, joten pystyimme ihan kaksistaan käymään kaupassa.
Ostettiin nyt se 15kg RC:n medium junior sapuskaa, pitäisi tuolla ainakin jonkin aikaa porhaltaa eteenpäin. Lisäksi Oki sai Hurtan pelastusliivit, innoissaan oli jo haistelemassa (ja vähän maistelemassakin) niitä.

Nyt Oki on myös tajunnut, että ruokakuppi ja vesikuppi ovat kaksi eri asiaa ja niitä molempia ei ole tarkoitus vetää tyhjäksi nythetisekunnissa.

Eilen käväistiin Okin kanssa vaa'assakin. Onpas meillä iso ja potra poika: 4,9kg.
Ja korkeudenkin mittailua vähän harjoiteltiin, erittäin epätarkan mittauksen mukaan Okilla on säkäkorkeutta n. 27,5 cm.

Oki on myös pariin kertaan nähnyt naapurin kääpiösnautseri Pasia. Pasi olisi hyvin innokas moikkailemaan Okia ja leikkimään tämän kanssa, mutta Okia vielä vähän jännättää. Hyvin kiinnostunut meidän pentu kuitenkin naapurin lapsukaisesta on, aina haistelee oven pielet hyvin tarkkaan. Uskaltautui eilen nopeasti käväistä Pasia haistelemassakin ja sitten äkkiä selän taakse piiloon ja kurkkaili sieltä mitä tapahtuu.

0 kommenttia: