sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Nyt on selviydytty juhannuksesta - Ma 22.6.09

Nyt on juhannuksesta selvitty, kaikki ollaan hengissä ja muutoinkin kunnossa.

Oki on hieman väsynyt neljän päivän juoksentelun seurauksena, mutta hyvä niin. Näyttää myös siltä, että metsässä tarpominen on kehittänyt meidän vauvalle jo jonkinsortin lihaksetkin.
Tuolla penskalla on uhmaikäkin jo päällä, tai ehkä se on jo hieman menossa ohi (mene ja tiedä).
Mökillä kun oltiin, niin luoksetulo ei meinannut pariin otteeseen onnistua, ei sitten millään. Siellä Oiskis istui kanervikossa ja räpytteli silmiään, kun mamma huuteli tulemaan luokse.
Tästä syystä harjoiteltiin _paljon_ luoksetuloa palkkauksen kanssa.

Mökillä kävi myös niin hassusti, että Okin vanha hihna hajosi. Onneksi vanha flexi mökillä, niin oli jonkinlainen talutin eikä tarvinnut kehittää mitään naruviritysMacGyver-patentteja
Tänään sitten kipaistaan Mustiin ja Mirriin ostamaan uusi hihna. Flexi on ihan kätevä metsässä tms. liikkuessa, mutta kaupunkialueella koen hihnan olevan varmempi.

Miehen äidin kissat olivat myös mökillä mukana, joten piti olla tarkkana, ettei päässyt syntymään minkäänlaisia yhteentörmäyksiä.
Hyvinhän tuo loppujen lopuksi meni: loppuajasta pystyi jo pitämään koiraa ja vanhempaa kissaa samassa tilassa irrallaan. Kissa meni niin korkealle nukkumaan, että koira ei edes nähnyt sitä. Pariin kertaan Oki ihmettelikin, että mihin ihmeeseen se outo koira nyt katosi
Nuoremman kissan kanssa pitää edelleen olla varuillaan, se kun tuntuu olevan kumman kiinnostunut koirasta ja toisinpäin. Harmi vain, että näiden leikit tuskin sopivat yksiin.

Tänään on edessä Okin ensimmäinen eläinlääkärikäynti ja tuikataan rokotusta.
Saa nähdä miten koissu suhtautuu tuohon.

0 kommenttia: