sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

"Kaunein koira ikänä" - Ma 10.8.09

Taas on tovi vierähtänyt viime päivityksestä. Toivottavasti muistan edes puolet siitä, mitä aioin kirjoittaa.

Tänään oli siis Okin rabies-rokotteen vuoro. Hyvinhän se meni, ei poika taaskaan huomannut koko pistosta.
Nyt eläinlääkäri myös kuunteli sydänäänet ja muutenkin teki hieman tarkemman tarkastuksen. Terve pentu, kuten jo ennalta arvasinkin.
Seuraava käynti onkin sitten maaliskuussa 2010.

Ollaan miehen kanssa lähdössä Tampereelle viikonloppuna ja siskoni on tulossa hoitamaan Okia perjantaista sunnuntaihin.
Tänään hän kävi tässä meillä ja selitin hänelle Okin hoidosta (pitää tässä viikolla kirjoittaa ohjeita paperillekin) ja käytiin kävelemässä tuo meidän iltalenkki, niin pääsee poika sitten kulkemaan samoja tuttuja reittejä.

Kokeiltiin tuossa hieman teipata pojan korvia, kun ne hieman höröttelivät miten sattuu. Noh, kyllähän nuo ovat nyt hieman paremmin, mutta teippi ei meinannut lähteä irti. Jos vielä teipataan, niin ostetaan kyllä erilaista teippivälinettä (nyt oli siis apteekin "laastariteippiä").

Kynsienleikkuukin sujuu jo paljon paremmin. Eilen taidettiin tehdä kyseinen operaatio ennätysajassa, noin viidessä minuutissa!

Ollaan ostettu Okille myös BF:n aktivointipallo. Penska tykkää tuosta kovasti. Kunhan vain löytäisi sellaisen nappulan tms., joka ei heti tulisi ulos... Nuo Hill'sin ja Royalin nappulat, kun ovat niin pieniä.

Eilen eläkeikäinen nainen alkoi jututtaa meitä aamulenkillä ja totesi Okin olevan "kaunein koira, jonka olen ikänä nähnyt".
Usein, kun ollaan lenkillä, ihmiset eivät tunnista rotua ja kysyvät sitten, että mikäs tämä on. Siihen, kun vastaat, että pinserihän tämä, tulee ihmettelyä "miten tämä on näin iso" tai "tämä on ilmeisesti jo lopettanut kasvamisen".
Menee monilla kääpiöpinseri ja pinseri sekaisin, mutta mukavahan sevain on korjata, että on olemassa tämä "isompikin malli".

0 kommenttia: